977688428 - 661 599 777 info@elcolomer.com

La nostra filosofia d'empresa i el perquè d'El Colomer

El nostre fer

Negoci familiar

Casa dels avis

Ambient rural 

Temps ple de vida

Cuidar al cuidador

Els nostres trets diferencials…

cinc raons per venir a viure a la nostra residència.

El Colomer, una residència “diferent”…

   Negoci familiar. El Colomer és un negoci familiar. L’any 1999 la Maria Dolors i en Josep van iniciar aquest projecte. Des d’aleshores la família Cañis estem presents i tenim cura del nostre negoci no només d’una manera mercantil, sinó també des del punt de vista d’un projecte que ens motiva a seguir treballant i ens fa sentir satisfets de la tasca realitzada fins ara. Treballem amb il·lusió amb la recompensa d’un treball exigent ben fet.

   Casa dels avis i la família. La nostra finalitat és que l’avi es trobi com a casa. Com que som relativament pocs, tothom es coneix i tothom té un nom. Ens adaptem al màxim als hàbits, necessitats i gustos de cada persona i així preservem la seva individualitat. Personalitzem les habitacions. Oferim total flexibilitat en l’horari de visites i l’ús de les instal·lacions -treballem amb transparència-. La comunicació amb tot l’equip de treballadors és directa i propera. Tots estem sempre accessibles i disposats a ajudar.

   Ambient rural i tranquil. La residència es troba rodejada de vinyes i camps. Durant els últims anys ens hem anat ruralitzant: tenim hort, jardí i granja d’animals. Creiem que poder gaudir de la natura en aquest entorn té un efecte positiu per a tots.

   Ètica de la institució. La vida es compon d’etapes i viure a la residència n’és una més. L’estada a El Colomer ha de ser un temps ple de vida i no un lloc on esperar els darrers dies. Hi ha lloc per el caliu, la sensació de pertinença i de sentir-se estimat, aprendre coses noves, gaudir de petits moments… Durant els darrers anys El Colomer ha patit petites reformes anuals. Ens identifica una mentalitat dinàmica, és per això que millorem constantment les instal·lacions, tot respectant-ne la infraestructura per oferir benestar als avis i familiars en un ambient acollidor.

   Model d’empresa saludable. L’empresa El Colomer creu en el treball en equip, on tots sumem i on potenciem el talent individual. A més, des de direcció es promou la formació contínua per ampliar les competències personals i d’aquesta manera millorar la implicació en la feina. Creiem que cuidar el cuidador té un efecte positiu directe en els nostres avis. Tenir cura dels nostres avis, un col·lectiu vulnerable i complexe, no és només qüestió de bona voluntat i paternalisme, cal també professionalitat i constant voluntat d’aprendre i innovar.

   Apliquem el cercle de la millora contínua en cadascun dels reptes que se’ns presenten. Som conscients dels errors i les nostres limitacions i sempre estem en constant procés d’aprenentatge i renovació. Fem més amb el que tenim.

... en constant procés d'aprenentatge!

Seguim treballant