977688428 - 661 599 777 info@elcolomer.com

L'equipament del Colomer

Tot pensat pel benestar

Taller dels avis

Saleta

Sala TV

Jardí i granja

L’equipament d’El Colomer

 

   A El Colomer comptem amb 14 habitacions, 7 lavabos, 2 menjadors i 2 sales d’estar. El centre neuràlgic n’és la cuina. També hi ha una saleta amb màquina de cafè i accés a Internet, de la que els familiars també en poden fer ús. La infermeria és on tenim el control dels fàrmacs i l’equipament mèdic per vetllar per la salut dels avis. Un cop a la setmana la perruquera atén els avis a la nostra perruqueria.

  El Taller dels avis és la caseta de fusta on realitzem el taller de motricitat i les manualitats. A més, hi tenim el projector per a les sessions de cinema i el despatx de rehabilitació.

  A l’exterior de la residència hi trobem també diversos espais molt ben aprofitats. Els nostres avis poden passejar pel jardí, on hi ha la granja, amb els dos galliners i l’estable on dormen les cabretes. Durant el dia, des del “mirador de les cabretes” veuen com pasturen al camp del costat i els poden donar garrofes. També tenen cura de l’hort i de les plantes del porxo. Si ho desitgen, poden descansar als balancins de la terrassa o contemplar el camp d’oliveres i el campanar des del nostre mirador del poble.

...buscant un ambient acollidor