977688428 - 661 599 777 info@elcolomer.com

El menjar

... com a casa.

Com és el menjar?

“Gaudir del menjar és l’últim plaer fisiològic que es perd”. A El Colomer creiem que gaudir menjant és font de vida. Elaborem menús equilibrats amb plats tradicionals de “cuina de sempre”, utilitzant matèries primeres bàsiques de la dieta mediterrània.

L’esmorzar és personalitzat, l’avi escull: pa amb tomàquet, pa torrat o pa amb melmelada, fruita o galetes o magdalenes, suc o cafè amb llet. Sempre que ho digui a la cuinera pot anar decidint què voldrà esmorzar.

Per berenar es pot escollir entre cafè amb llet, suc i iogurt amb algun caprici dolç.

El dinar inclou sobretot llegums, patata, pasta, arròs i el sopar, verdures, cremes i sopes. De postre oferim sobretot fruita.

Es tracta d’una cuina casolana elaborada en el propi centre. Perquè us en feu una idea, l’olla surt fumejant en el carro de servir. Tenim els menús estacionals tenint en compte els productes de temporada, cuinem plats d’hivern i plats d’estiu. Alguns diumenges fem paella. Per Tots Sants elaborem els tradicionals panellets, per Nadal cuinem ànec, per Sant Esteve, canelons i no ens oblidem pas del tortell del dia de Reis.

Es dissenyen els menús tenint en compte les preferències dels avis i que siguin apetitosos i vistosos. Volem saber quins plats us agraden per poder incloure’ls en nous menús. Si hi ha un plat que agrada més o menys ho tenim en compte. Acceptem propostes dels avis i familiars.

Ajustem la presentació a les necessitats de l’ avi i al menú d’aquell dia. Si cal servim el menjar a trossets petits (dieta tova) o triturat i tenim en compte les restriccions en cas de problemes de salut (restrenyiment, diabetis, hipertensió, obesitat,etc.).

Menjar és un plaer!