977688428 - 661 599 777 info@elcolomer.com

Dimarts passat El Colomer es va vestir de gala per un motiu que bé s’ho valia: l’entrega dels premis Cabreta d’or. Per la seva catifa vermella van desfilar tots els candidats vestits per l’ocasió, amb els seus millor somriures i la intriga de saber qui s’emportaria el premi en cada categoria.

Després d’un còctel per anar escalfant motors vam gaudir d’un bon sopar i bona conversa. A continuació, va començar la cerimònia més esperada per tots. Poc a poc, tots els candidats van anar recollint el seu premi: agraïments, bromes, paraules emotives, els millors desitjos per les festes de Nadal i la foto pel record.
El bo del cas és que tots i cadascun dels membres de l’equip d’El Colomer van rebre un reconeixement per a la tasca que hi duen a terme. Tothom tenia lloc en una de les categories, des de “Los domingos pringo” fins a “No hi ha ball, no hi ha premi”, passant per “Morros Moulin Rouge”, “Sola en casa”, “Barbie Madurita” i “Lucipedia”, entre molts d’altres. En aquesta gran família, on hi ha de tot, cadascú aporta el seu potencial i la seva valuosa i única individualitat per a formar un equip molt potent. El resultat és un magnífic treball en equip i la sensació de treballar en família.
No hi van faltar el bon humor, la diversió, algun sorteig -on pot tocar alguna cosa o no, com alguns saben molt bé-, la visita d’antigues treballadores i també alguna sorpresa per la Marta!
Només un dubte: quines seran les noves categories la propera temporada?

Vídeo resum de 8 minuts de la Gala d’entrega de premis “Cabreta d’or”.