977688428 - 661 599 777 info@elcolomer.com

   Una de les activitats que oferim als nostres avis és la de fer i mantenir un hortet. Estem realitzant una planificació de què convé plantar a cada estació, que els servirà també de referent per a saber a quina època de l’any som -ahir mateix vem plantar faves, cols, bròquil i coliflor-, a més de l’al·licient que representa per als avis veure créixer allò que han plantat. Sempre es procura que tots hi facin alguna cosa: alguns se’l miren, d’altres el reguen i d’altres el cuiden.

   Aquest projecte està dins del nostre pla d’ACP (Atenció Centrada en la Persona), activitats més individualitzades, que realitzem al matí. D’aquesta manera cada avi es sent “especial en alguna cosa”: la Carlota es sent orgullosa de fer els cartellets grocs, la Lluïsa esmicola el pa mullat per a donar a les gallines, en Manuel és ara el pagès oficial i la Pilar Alba és l’encarregada d’agafar els ous.