977688428 - 661 599 777 info@elcolomer.com

   Cada dia les nostres cabretes surten a pasturar pel camp del costat de la residència. Fins fa poc, per sortir, les trèiem amb un arnès i a l’hora de tornar a la residència els hi ensenyàvem el sopar i elles venien voluntàriament.

   Però últimament les cabretes no en tenien prou, tenien ganes de més, s’escapaven pels camps del voltant -amb el perill d’anar a parar a la carretera- i les nostre cuidadores les havien d’empaitar fins agafar-les. En fi, calia fer servir l’enginy per solventar aquesta nova situació.

   Així doncs, el mirador de les cabretes és ara també la rampa d’accés del camp al jardí de la residència per a les cabretes. D’aquesta manera no cal perseguir-les i elles van directament cap al seu estable. Només som cabreres amateurs, però poc a poc anem aprenent estratègies per dominar i fer creure les cabretes.