977688428 - 661 599 777 info@elcolomer.com

   El passat 10 d’agost l’Elisa va fer 102 anys. És l’àvia de més edat que hem tingut a la residència. Quina és la clau de la longevitat? Si ens fixem en l’exemple de l’Elisa sembla ser que l’optimisme, l’actitud positiva i la passió per la vida hi tenen molt a veure. Ella sempre es mostra feliç amb les petites coses i agraïda amb la vida que ha tingut, amb el marit amb qui ha compartit la vida, amb el seu fill… Aquest últim la visita molt sovint, van junts a dinar i a fer una copeta de cava, que sabem que li agrada molt.

  L’Elisa també té una gran fortalesa. Durant els últims anys s’ha recuperat favorablement d’una pneumònia i una fractura de fèmur, sorprenent fins i tot als metges de l’hospital amb la seva recuperació.
També cal destacar la seva autonomia, només li cal ajuda en algunes petites coses. Li agrada molt sortir a fer un tomb i fins fa poc anava sola a prendre un cafè amb llet al bar de La Riba.

   Moltes felicitats, Elisa, pel teu aniversari i per la teva actitud vers la vida!