977688428 - 661 599 777 info@elcolomer.com

Dijous 9 de juliol de 2015, al jardí de la residència.

   Aquests dies hem rebut la visita d’un conegut, en Blai, un gos de la família. Des d’un principi, com era d’esperar, ha marcat territori i no ha deixat de bordar a les cabretes des del mirador mentre aquestes pasturaven pel camp. Elles, però, tampoc s’han quedat enrere. A més d’apropar-se desafiants al mirador per plantar cara, han acabat entrant i encarant-se a en Blai. En aquest moment s’ha produït un gir inesperat en la història. En Trasto, un dels gossos de la residència, s’ha posicionat al costat d’en Blai i, juntant les seves forces, han acabat amb la moral de les cabretes. La Tremenda ha acabat tirant la tovallola i ha entrat dins l’estable.
El primer assalt d’aquest combat l’han guanyat els gossos, però segur que la Tremenda no claudicarà tan fàcilment.